No Pink, No Drink

Zonen Hans en Nils organiseren een feestje ter gelegenheid van hun 20ste en 18de verjaardag. Plaats ? Thuis natuurlijk, da’s het goedkoopste. Thema ? No Pink, No Drink ! Zeer eenvoudig, als je niets roze aangetrokken hebt kom je er niet in. De voorbereidingen lopen in de laatste rechte lijn; BBQ, tapinstallatie en tenten worden opgesteld en in de keuken tonen jongeren kunsten waarvan hun ouders achterover zouden vallen. En de muziek hoe langer hoe harder. De buren zullen het geweten hebben. Tijd dus voor de vlucht naar Egypte van Maria en Jozef, resp. Ingeborg en Bruno. Soms is het immers beter dat je niet alles weet en ziet. Morgenavond zijn we terug en verwachten we huis en tuin in dezelfde staat. Wij vertrekken naar TW Classic 2007, de rimpelrockversie van Werchter  en daarna het feestje van een vriendin die op tram 5 stapt. Bij deze onze hartelijke dank aan De Post voor de eerste uitnodiging en aan Veerle voor de tweede. Volgens mij is het echter allemaal doorgestoken kaart met Hans en Nils die er alles voor gedaan hebben om het ouderpaar 24 uur uit huis te krijgen. “No Pink, No Drink” mag dan wel het thema zijn maar volgens mij is het subthema “No Parents, No Problems” en is alle jeugd van Schoten op de hoogte. Werchter, here we come !

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s