Groeten uit Gent

Iedereen kent de 3 torens van Gent, straks weten we hier wie de 3 truien in de Tour gaat dragen. De gele, de groene en de bolletjes. Al begrijp ik niet hoe je tussen de start in Londen en de aankomst van de rit in Gent een ‘bergkoning’ kan identificeren. Behalve onze koning Albert is iedereen hier in Gent aanwezig. Misschien ligt Sire wel met de bolletjestrui in Laken na zijn onfortuinlijke val over een klein heuveltje in het paleis. Zelfs de regeringsonderhandeling kan in Gent voortgezet worden want het gehele Belgische politieke establishment is hier aanwezig en verdringt zich voor de camera of de erehaag. Naast politici zijn ook een aantal bedrijfsleiders aanwezig. Ze zitten hier allemaal naast mij als VIP op Tribune A –tijdens de diensturen terwijl ik een vrije dag heb genomen- en trakteren me uitvoerig op voorwaarde dat ik hen niet in mijn blog vermeld. Dat is dus bij deze niet gebeurd. En aan al mijn lezers de geruststelling dat je op Tribune A de meet zelfs niet kan zien, VIP of niet. Gelukkig kan ik nog wat bloggen om de tijd te vullen en straks hang ik er wat foto’s van de aankomst bij.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s