Met dank aan de oud-leerlingen

Het leuke aan mijn huidige job is dat ik zelf mijn tijd kan indelen. Ik kan meer tijd vrijmaken voor mijn gezin, ik ben niet meer zo veel van huis weg”, zo stond het mooi vermeld in het INFO-jaarboek van het Groenendaalcollege – campus Sint-Jan te Merksem dat ik zojuist via de post ontving. In 1976 studeerde ik er af en enkele maanden geleden kwamen enkele studenten op bezoek voor een interview over mijn beroepsloopbaan en -bezigheden. Toen adviseerde ik enkele jonge softwarebedrijven en algemene directeurs en had ik een aantal bestuursmandaten. Dat doe ik vandaag nog steeds, er is alleen een real challenge bijgekomen. Ik heb het INFO-jaarboek snel opgeborgen vooraleer Hans, Nils of Ingeborg zich een breuk lachen met bovenvermelde afsluiter van het interview …

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s