Even uitstappen

Ik heb terug aangeknoopt met mijn goede oude gewoonte om kandidaten voor een vacature nog even persoonlijk te zien vooraleer een arbeidsovereenkomst overwogen wordt. Real is een kennisbedrijf en in dit type omgeving maken mensen écht het verschil. Soms zijn de kandidaten een beetje onwennig want niemand heeft hen ooit aangeleerd hoe ze een interview met ‘de baas’ moeten doen. En de 5 elementen die ik zoek bij elke kandidaat, mijn geheim recept om beste werkgever te worden, ga ik ook niet via Bruno’s BlogBoek onthullen. Toch geldt ook hier “Niemand krijgt een tweede kans om een eerste indruk te maken”, zowel voor de werkgever als voor de (toekomstige) werknemer.

Vandaag ontdekte ik echter dat de kandidaat in de stoel bijna even oud was als onze oudste zoon Hans. Bovendien kwam jongste zoon Nils deze ochtend het huis binnengestapt terwijl ik klaar stond om naar de zaak te vertrekken. Je kan dan 2 dingen doen. Elke dag naar Peter Koelewijn met zijn ‘Je wordt ouder papa’ op Radio Minerva luisteren of even vakantie nemen. Ik kies voor het tweede …

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s