Onzen Albert heeft een vakantietaak en onzen Yves heeft tweede zit

Het gaat met dit land van kwaad naar erger. De koning is speciaal uit Zuid-Frankrijk teruggekeerd voor een onderhoud met de formateur. Resultaat ? Koning Albert gaat de komende dagen zelf een aantal politieke raadplegingen voeren en de onderhandelingen o.l.v. Yves Leterme worden opgeschort. Het lijkt wel de schooluitslag van 2 studerende zonen; onzen Albert heeft een vakantietaak en onzen Yves heeft tweede zit. Gelukkig zijn Hans en Nils betere studenten. Of hebben ze een haalbare studierichting gekozen ?  

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s