Een derde huwelijk

Hoe kan je zo dom zijn en dezelfde fout terug maken ?”, was al verschillende keren de spontane reactie van mijn echtgenote of mijzelf wanneer we geconfronteerd worden met het feit dat iemand in onze vriendenkring zielsgelukkig komt melden dat hij of zij een tweede keer in het huwelijk gaat treden. Maar hoe reageer je wanneer iemand voor de derde keer huwt ? Vandaag stonden we beide met een mond vol tanden toen we met dit heuglijke feit kennis maakten. Tot iemand riep “Wij komen maïs strooien”. “En waarom geen rijst ?”, vroeg het feestvarken. “Omdat ge een kieken moet zijn om een derde keer te huwen !”. Waarvan akte. 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s