Bedankt lieve lezers, bedankt voor het lezen

Mijn beslissing om te stoppen met bloggen begint blijkbaar door te sijpelen langs verschillende wegen. Getuige daarvan zijn de vele reacties die ik de voorbije dagen via email, sms, telefoon of mondeling mocht ontvangen. De tranen kwamen me af en toe in de ogen en –samen met Vader Abraham– zou ik willen zingen ‘Bedankt lieve lezers, bedankt voor het lezen’.

Toch wil ik iedereen er even aan herinneren dat dit blogexperiment als het ware begon als een 1 aprilgrap in 2006 en dat ik verschillende keren heb vermeld dat tradities er zijn om gestopt te worden, niet om voortgezet te worden. Zelfs de koning kan daarvan meespreken want hij is voor de tweede keer uit vakantie moeten terugkeren om de traditie België in ere te houden … 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s