Als het kriebelt moet je bloggen

Ik ben nu een paar dagen gestopt met bloggen en heb al die ‘verloren blogtijd’ nu gespendeerd aan joggen en lezen. Voor U zit dus een gezonde sportieve man die echter geen enkel medium meer heeft om weerwerk te bieden aan al de (on)zin die hij dagelijks ziet, leest en hoort. Ooit lanceerde Bloso een campagne onder het motto ‘Als het kriebelt moet je sporten’. Welnu Bruno’s BlogBoek lanceert ‘Als het kriebelt moet je bloggen’. Met al de moderne technologie heeft immers iedereen de mogelijkheid tot een recht op antwoord.

Want dit land is in nood en heeft dus dagelijks advies nodig. Wat moet er immers met Belgacom gebeuren na de eventuele opsplitsing van België ? Wel, zeer eenvoudig. We verkopen een deel aan het Nederlandse KPN en het andere deel aan France Telecom. Vlamingen en Walen allebei gelukkig. En wat met de NMBS/SNCB ? Ook zeer eenvoudig, de linkerrail naar Vlaanderen en de rechterrail naar Wallonië. Geen enkele ontsporing mogelijk. Op die manier hebben zelfs de Vlamingen faciliteiten in Wallonië en hebben de Walen faciliteiten in Vlaanderen. Weer iedereen gelukkig. En Koning Albert kan ook gelukkig worden. Geen familietwisten meer over de opvolging tussen Filip en Astrid. Want vader Albert gaat maar al te graag op brugpensioen als zijn job de volgende sanering (oeps, ik bedoel staatshervorming) niet zou overleven.

Bovendien kan ik -zonder spammen- leuke spelletjes verspreiden aan al mijn vrienden en vriendinnen. Zoals www.leterminateur.be om Yves Leterme te helpen een regering te vormen. Let op want u krijgt slechts drie formatiepogingen en wie faalt mag het aan de koning gaan uitleggen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s