Stratego, spelmaker bij regeringsvormingen

Verkenner ontmijnt formatie” bloklettert De Standaard vandaag. Verkenner, ontmijner … volgens mij heeft Didier Reynders tijdens het weekend een spel Stratego meegenomen dat de vorst de voorbije dagen gespeeld heeft met de Ministers van Staat. Vele vragen blijven echter nog onbeantwoord. Wie is de spion ? Waar liggen de bommen ? Waar staat de vlag ? En wie heeft de blauwe resp. rode stukken ? We zijn vertrokken voor een hele tijd. De koning beschikt immers over 5 ontmijners en 8 verkenners … 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s