Ontmoeting met Moeder Teresa in Boechout

Het hing daar tegen de muur, tussen de vele andere mooie en minder mooie versieringen. Op een plaats waar je het nooit zou verwachten; een oude hoeve in Boechout. Een kadertje met een prachtige krachtige Engelstalige tekst onder de titel “Anyway

People are unreasonable, illogical, and self-centered. Love them anyway. If you do good, people may accuse you of selfish motives. Do good anyway. If you are successful, you may win false friends and true enemies. Succeed anyway. The good you do today may be forgotten tomorrow. Do good anyway. Honesty and transparency make you vulnerable. Be honest and transparent anyway. What you spend years building may be destroyed overnight. Build anyway. People who really want help may attack you if you help them. Help them anyway. Give the world the best you have and you may get hurt. Give the world your best anyway.

Zelden zoveel wijsheid gezien op een paar vierkante centimeters. De wazige foto vind je hieronder. Auteur zogezegd onbekend maar –al gaat de waarheid nog zo snel- Google achterhaalt het wel. Moeder Teresa ! 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s