Wat heeft Dash met ICT te maken ?

Zojuist een vergadering ingeleid tussen 2 anciens, mensen met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en ICT-systemen. Een vergadering tussen 2 technische ervaringsdeskundigen die met beide voeten op de grond staan en zich niet van slag laten brengen door commerciële blabla en holle marketing slogans. Toevallig viel toch het buzzword TCO, Total Cost of Ownership, waarvan alle leveranciers –IBM, Microsoft en Oracle op kop- al jaren aan een stuk melden dat hun producten de TCO verlagen. “Als je de ICT leveranciers moet geloven dan zou die TCO vandaag toch al negatief moeten zijn ?”, lachte de ene spontaan. “Neen, die TCO was gewoon torenhoog jaren geleden”, repliceerde de tweede gevat. Blijkbaar doen ICT bedrijven nog steeds beroep op de marketeers van Procter & Gamble en al die anderen. Want ook Dash wast na al die jaren nog steeds witter dan wit. ICT ? Goedkoper dan goedkoop ! Get real guys … 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s