Leeft Bruno nog ?

Jaja, we leven nog. De voorbije weken was het inderdaad te stil. Real is een beursgenoteerd bedrijf en elke bloggende medewerker is weliswaar dé schrik van dit soort bedrijven maar dat was helemaal niet de verklaring voor de radiostilte van de voorbije weken. Op vraag van het hof, de verkenner én vooral de klokkenluider heb ik me immers onthouden van alle commentaar om de toekomst van ons federale land en onze regionale ambtenarij niet op de helling te zetten. Want mijn digitale opmerkingen zorgden al te dikwijls voor verwarring en opschudding in Brusselse torens, kabinetten en salons. Vandaag zit ik hier in het midden van het Zoniënwoud, omringd door al het groen, in een sessie met de beste breinen van Real. En plotseling trapt een medewerker mij een geweten. Vroeger was het “Cogito, ergo sum” maar vandaag in het webtijdperk is het “Blogito, ergo sum” stelt hij vlotjes. “Vluchten kan niet meer” denk ik en op 10 minuten staat dit stukje online. Met tegelijkertijd een oproep aan het complete Real>Enterprise Solutions team om te laten zien dat wij niet wachten op een nieuwe federale regering om nieuwe klanten te maken. Binnen of buiten de overheid. Met of zonder BHV. En Bruno gaat dus terug bloggen want anders denken de medewerkers blijkbaar dat ik niet meer besta.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s