Pol en Jean-Marie moeten overleven

In mei legt elke vogel een ei, in september vallen de bladeren van de bomen en in oktober staan de boeken in de etalage. Want de boekenbeurs komt eraan. Oktober is nog niet begonnen maar september was wel degelijk een regenmaand. Doornat én reeds een regen van boeken op het einde. Met originele titels. “Over leven in de Wetstraat”, titelt Pol Van den Driessche. Deze werkloze oud-journalist moet blijkbaar overleven door te schrijven want zolang Yves Leterme geen premier is wordt Pol geen senator. “Overleven”, covert ook Jean-Marie Pfaff. Deze werkloze oud-doelman moet immers overleven door te schrijven want de man is voor de zoveelste keer grootvader geworden en is helemaal niet zeker van de inkomsten van hemdenboorden en een volgende televisieserie. Tja, Pol en Jean-Marie hebben –naast de titel van hun boek en hun overlevingsuitdaging- aardig wat met elkaar gemeen. Hun passie voor voetbal (in het grote Beveren of in het kleine Brugge) en het feit dat ze hun BV-schap te danken hebben aan één of ander VTM-programma. Toch één groot verschil; Pol heeft zijn boek zelf geschreven. Geen probleem voor Jean-Marie. “Overleven in de Brasschaatse Guyotdreef” kan zonder zelf je boek te schrijven. Je hoeft het alleen maar uit te geven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s