Zulk een kans krijg je geen tweede keer

Zojuist een interview met Anja Daems gehad in een warme glazen bol in het kille Antwerpse Centraal Station. Het betrof de lancering van de www.klikmee.be website van de Telenet Foundation. “Iedereen moet meeklikken en al klikkend z’n weg vinden in de wereld. Wie dat niet kan, valt uit de boot…”,aldus Tessa Vermeiren, voorzitster van de stichting Telenet Foundation. Nog te veel kansarme jongeren hebben anno 2009 geen toegang tot de hedendaagse informatie- en communicatietechnologie. Daarom steunt de Telenet Foundation elk jaar initiatieven die de digitale kloof aanpakken. Eén van de initiatieven, het ‘cyberroom’ project van Habbekrats dat de focus legt op jeugd- en welzijnswerk voor kansarme kinderen, wordt vandaag op een heel bijzondere manier in de kijker gezet… Om het ‘cyberroom’ project van Habbekrats te steunen, moet Anja proberen om vandaag 8 december op 12u 7.500 muisklikken te genereren! Want voor elke unieke klik schenkt de Telenet Foundation 2 euro aan Habbekrats. Er staat dus max. 15.000 euro op het spel. Je krijgt nooit een tweede kans om Telenet 2 euro te laten betalen aan een goed initiatief. Allen daarheen. Men ‘klikke’ het voort.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s