B-H-V in één dag opgelost én opgesplitst. Bruno Segers

’t Stad is van iedereen. Met die slogan overhaalde burgemeester Patrick Janssens alle mensen uit de kieskring Halle-Vilvoorde om binnenkort samen met de Antwerpenaars te gaan stemmen. In eenzelfde beweging werd BAM -samen met de Lange of Korte Wapper- overgedragen naar Brussel. Want in Brussel hebben ze kennis van zaken. Kijk maar naar hun viaducten, boulevards en tunnels. Laat ons nu nog alle luchthavens onder Brussels gezag plaatsen en dan wordt de mobiliteit van ons Belgenland volledig gedreven en gecontroleerd vanuit Brussel.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s