Generation Y aan het werk. Bruno Segers

Deze maand zijn beide zonen toevallig tijdens dezelfde periode aan de slag als werkstudent bij The Insiders, een uniek bedrijf met een uniek concept. Maar daar is de electriciteit toch wel uitgevallen zeker. Resultaat ? Beide zonen zijn thuis aan het werk voor The Insiders, een uniek bedrijf met een uniek concept. Deze "Generation Y"-ers zijn de digital natives en gaan veel spontaner en flexibeler om met technologie, mobiliteit en woon/werk problematiek. Zou ik de electriciteitsfactuur naar The Insiders sturen ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s