Morgen winnen we probleemloos van Duitsland. Bruno Segers

Ik heb geen enkel balgevoel, heb nooit professioneel (of goed) gevoetbald maar ben een logisch denker. Daarom deze eenvoudige redenering.
 
Aangezien het voetbalniveau in ons land op het laagste pitje ooit staat en sommige voetbalbabes zelfs pleiten voor een Vlaamse voetbalploeg,
Aangezien de competities in onze buurlanden Engeland, Nederland, Duitsland en Frankrijk op een veel hoger niveau staan met als bewijs hun deelname aan het WK,
Aangezien Duitsland geen tijd heeft gehad voor de voorbereiding omwille van het WK,
Aangezien België alle tijd heeft gehad voor de voorbereiding dankzij hun niet-deelname aan het WK
 
kan het Belgische elftal morgen winnen van Duitsland met 2 vingers in de neus indien onze Georges alleen Belgen opstelt die spelen in Engeland, Frankrijk en Nederland. Juist in de verdediging en het doel een paar spelers opstellen die spelen in de Duitse competitie, de spitsen kennen en de taal spreken.
 
Ik weet dat journalisten pagina’s vol kunnen schrijven en uren vol kunnen praten over deze materie maar zo eenvoudig is de oplossing.
 
Of kennen al die buitenlandse ploegen waar Belgen vandaag spelen echt niks van voetbal en kopen zij pottenstampers ?
Of kent onze Georges echt niks van teambuilding ? Bij Lokeren lukte het met buitenlanders, bij Kortrijk lukte het zelfs met Belgen die elders te licht waren bevonden.
 
Morgen winnen we, minstens 3-0, en als we verliezen -of gelijk spelen- is het omdat er minstens één Belg op het veld staat die nog steeds in België voetbalt. En dus niet goed genoeg is. Anderlecht, Brugge, Standard maar ook GBA en RAFC hoeven dus geen spelers te leveren. Alleen de supporters moeten Belgen zijn die in België wonen.
 
 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s