De nieuwe carpolicy zoals vandaag binnen RealDolmen aangekondigd

Beste collega’s

In het kader van het herstelbeleid van de Vlaamse Regering worden er maatregelen genomen om de automobielproductie in Vlaanderen te stimuleren. Zo kunnen bedrijven die in Vlaanderen gevestigd zijn een eenmalige premie bekomen van €10.000 per werknemer indien hun fleet voor eind 2011 integraal overschakelt op wagens die in Vlaanderen geproduceerd worden. Dit is een enorme opportuniteit voor RealDolmen dat meer dan 1.000 wagens op de baan heeft.

Zoals jullie allemaal weten is de wagenparktabel het meest gevoelige punt van de RealDolmen car policy, maar in het kader van de vereenvoudiging die we tijdens dit nieuwe boekjaar willen doorvoeren, starten we alvast met de nieuwe tabel voor 2011/2012 die enkel volgende wagens – die allemaal in Vlaanderen geproduceerd worden – zal bevatten:

 Audi A1

 Ford S-Max

 Ford Galaxy

 Ford Mondeo

 Volvo C30

 Volvo S40

 Volvo S60

 Volvo V50

 Volvo XC60

In een eerste simulatie gaan wij ervan uit dat collega’s uit Limburg opteren voor het ophalen van hun wagen bij Ford Genk, collega’s uit West- en Oost-Vlaanderen bij Volvo Gent en collega’s uit Brabant bij Audi Vorst. Maar ten einde een gedetailleerde berekening te kunnen doorgeven aan alle leveranciers verwacht pierre@realdolmen.com voor vanavond 18u een finaal antwoord van volgende collega’s:

1) Collega’s die in de provincie Antwerpen wonen dienen omwille van de sluiting van GM Antwerpen hun keuze voor Ford, Audi of Volvo voor vanavond 18u kenbaar te maken aan Pierre.

2) Collega’s uit andere provincies die zich niet wensen te houden aan het provinciale voorstel kunnen een andere keuze maken maar dienen dit voor vanavond 18u te melden aan Pierre.

3) Collega’s die hun wagen niet wensen in te ruilen en geen gebruik wensen te maken van deze unieke subsidie dienen dit voor vanavond 18u te melden via het meldpunt van de Vlaamse Regering geenvlaamseauto@vlaanderen.be met copij aan Pierre en hun manager.

Als Belgisch referentiebedrijf rekenen wij uiteraard op jullie medewerking om niet alleen de Vlaamse auto industrie te ondersteunen, maar ook om de RealDolmen wagenparktabel drastisch te vereenvoudigen bij het begin van dit nieuwe boekjaar.

Met dank

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s