Ontmoet de RealDolmen Java superheroes op #Devoxx

Deze week vindt in Metropolis Antwerpen Devoxx, de jaarlijkse hoogmis van de Belgische Java community, plaats. Ze zijn er allemaal, van de 14-jarige ontwikkelaar die brost op school tot de goeroe die al zoveel waters doorzwommen heeft en de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke systemen ontworpen heeft.

Ook de RealDolmen Javanen zijn aanwezig. Wij noemen ze alvast onze superheroes want zij excelleren zowel in kennis als kunde. Maak dus in Metropolis kennis met Lady-W, Mobile-V, Agile-P en D-mobile. Een uniek kwartet dat een maximum uit de Java technologie haalt en steeds tot uw dienst staat.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s