Wat heb ik gemeen met Patrick Vanoppen?

Ja, inderdaad. We zijn beide Beerschotsupporter, ondernemer en … zoeken 3 miljoen euro. Patrick om de schulden van het verleden weg te werken, ik om toekomstige investeringen te verantwoorden. Terwijl de eerste constant moet uitleggen waarom hij schulden heeft (want het geld dient vooral om die put te delven) mag ik iedere keer uitleggen wat ons bedrijf met het geld gaat doen, welke nieuwe producten en diensten we op de markt gaan zetten. In de gesprekken van Patrick gaat het helemaal niet meer over Beerschot maar over de schulden van Beerschot. In onze gesprekken gaat het steeds over het startende bedrijf en het daarmee samenhangende plan. Toch hebben we nog een andere zaak gemeenschappelijk; we krijgen het geld niet van bedrijven maar wel van mensen. En dat wordt bij startups soms vergeten zoals duidelijk aangegeven in dit artikel over VC Firms en VC Partners.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s