Het is nooit te laat om te starten

Vandaag is het dus zover. Naar de notaris. Niet in Antwerpen, niet in Brussel, maar in … Genk. Er zijn immers een aantal zeer goede redenen om in België een bedrijf met globale ambities te starten vanuit Limburg. Daarover later meer.

Het wordt een NV, geen BVBA. De uitleg daarvoor staat in de Data News column van vrijdag 10 mei. En in volgende blogs leg ik wel uit waarom het boekjaar start per 1 april en de jaarlijkse Algemene Vergadering plaatsvindt op 21 juni. Allemaal wel doordacht.

Oh ja, de naam? IrisPact. Geschreven op deze manier maar uitgesproken als “I respect”. Want op het wereldwijde web dat 20 jaar geleden als free en open werd aangekondigd vanuit het Europese CERN in Geneva is er vandaag dringend wat meer respect nodig. Van bedrijven voor mensen en van mensen voor bedrijven …

7 gedachtes over “Het is nooit te laat om te starten

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s