Een wijze investeerder

Terwijl de andere 2 vennoten de kust (en de warme temperaturen, sic …) aan het verkennen zijn in Californië probeer ik hier investeerders te overtuigen om in ons project te stappen. Deze middag was het weer zover. Na een uur had mijn nochtans zeer intelligente vriend ongeveer begrepen waarover IrisPact zou gaan. Op onze website is het allemaal mooi samengevat op één scherm want iedereen kent mijn oneliner dat een bedrijf niets waard is als je het aanbod niet kan uitleggen op een bierkaartje. Het zou natuurlijk makkelijker zijn als ik een paar live-demonstraties kon geven op mijn iPhone. “Maak je geen zorgen Bruno”, klonk het plots. “Als je die prototypes zou gehad hebben dan was ik al te laat om te investeren. Want dan waren anderen me voor geweest”. Een schrale troost want het verhaal moet inderdaad nog korter en krachtiger. Tja, waar is de tijd dat een zekere Rudy Hageman met een powerpoint presentatie en zonder één lijn code bedrijven kon overtuigen afnemer te worden van software die nog diende ontwikkeld te worden? Het bedrijf noemde Real Software, de software was alles behalve real op dat moment. Met respect.

4 gedachtes over “Een wijze investeerder

 1. Appreciating the time and effort you put into your website and detailed information you offer.

  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the
  same out of date rehashed information. Fantastic read!
  I’ve bookmarked your site and I’m including your
  RSS feeds to my Google account.

 2. Beste Bruno, ik begrijp niet zo goed waar de ‘sic’ van de eerste regel op slaat, citeerde je iemand?

  Op de Irispact site (www.irispact.com) is (voor mij althans) geen informatie te zien, dat kan ik ook op een bierviltje zetten haha..

  We gaan elkaar misschien tegenkomen, wij werken ook aan een beveiligingsplatform, maar vanuit een heel andere optiek dan jullie, al maken smartphones en QR codes ook deel uit van onze infrastructuur.

  Overigens zijn wij vlakbij jou (Schoten) gevestigd. Graag praat ik hier met jou verder over.

  Beste groet,
  Anton

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s