Busje komt zo

Zoon achterhaalt vader. Blijkbaar heeft hij in India meer tijd … of inspiratie …

Inspire people to be their unique selves and enjoy life to the fullest

Onze persoonlijke Indische reisbus heeft ons ondertussen al naar enkele leuke plaatsen gebracht. Een eerste stop was een groot Indisch staal- en energieconcern. Als je ziet op welke schaal een dergelijk bedrijf hier wordt gerund en welke bijkomende faciliteiten er voor de arbeiders kunnen worden voorgeschoteld, wordt het onmiddellijk duidelijk waarom allicht geen enkele staking van de Luikse of Gentse arbeiders op termijn nog zoden aan de dijk zal brengen.

We kwamen eveneens in een kleine lokale gemeenschap terecht, Arunanagar genaamd. Een jaarlijks laag inkomen om van te duizelen maar toch veel optimisme en levensvreugde. Het was mooi om te ontdekken en te beleven. Ondertussen kon ik converseren met kinderen wiens taal ik niet eens spreek. Het bleek eenvoudiger als gedacht want hun gelaatsuitdrukkingen zijn zó rijk. Het maakt nog maar eens duidelijk wat je mist als je online met iemand converseert of een blog schrijft…

Het gemiddelde reistempo loopt…

View original post 132 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s