Ik ben een clown

De zoon ontdekt. “One picture is worth a thousand words”. Niet elk artikel wordt gelezen maar de meeste foto’s worden wel gezien.

Inspire people to be their unique selves and enjoy life to the fullest

Ik heb duidelijk meer talent als clown dan als schrijver. De Holi-festiviteiten hier in India resulteerde in een nieuwe profielfoto met de look van circus’ grappigste en de waarderingen versloegen mijn beste blogstatistieken met verve. Waarom toch in hemelsnaam? Deze vraag vormde het onderwerp van mijn zoektocht waarvan ik het relaas in de volgende alinea’s neerpen.

Mijn eerste verklaring: jullie hebben dezelfde nostalgische herinneringen aan clowns als mezelf. Lang voor Kabouter Plop boterhammenworst bestond, was er reeds deze van de legendarische Papa Chico. Of misschien deed een ander jeugdidool van me, Bassie, jullie wegdromen in het verleden. Al bij al een plausibele these, maar zeker niet sluitend.

Een volgende verklaring: het is tijd voor verandering. NVA is doorgedrongen tot in jullie breinen en elk van jullie wil nu wel eens eindelijk iets anders, een foto. Ook dit kan ik niet geloven en kan ik zelf statistisch onderbouwen. Slechts 31% onder…

View original post 78 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s