Schotens mooiste

Morgen is het prijs in Schoten … de Scheldeprijs

Inspire people to be their unique selves and enjoy life to the fullest

Soms zijn er van die momenten dat je echt in een vliegtuig zou willen springen en naar huis vliegen. Deze avond is er zo één. Zondag enorm genoten van de Ronde op mijn iPad, maar zodra de Beer uit Bern over de aankomst bolde, begon het te dagen, binnen enkele dagen komt de Scheldeprijs er aan. De aantrekkelijkheid van mijn bakermat was zelden zo groot.

Schoten feest, drinkt en danst op één van zijn jaarlijkse hoogdagen. Zo goed als alle Schotenaren zijn op pad. Enkel moet men wel oppassen voor een zonneslag. Als we mijn opa mogen geloven alleszins. Ooit stuurde hij met dit prachtig excuus mijn oma wandelen toen hij na een dagje Scheldeprijs ’s avonds thuiskwam. Hopelijk heb ik wat van zijn vindingrijkheid geërfd om me in de toekomst uit enkele hachelijke situaties te redden.

Op het moment dat de wielrenners over de meet bollen op de Churchillaan zal…

View original post 100 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s