De schaam van België

Het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan

Inspire people to be their unique selves and enjoy life to the fullest

Het waren de Bergen-supporters dat bovenstaande boodschap in 2011 verkondigde. Monsieur Bergen en onze voormalige Italiaanse eerste minister met zijn rode achterban hebben de laatste maanden niet veel vrienden gemaakt in ons Belgenlandje. Het schaamrood hoorde hen op de wangen. Erger kon niet meer… Dacht ik toch. Maar de stoten die de Tsjeven momenteel uithalen tarten toch ieders verbeelding.

Nog steeds is het hen niet duidelijk dat bij een aandeel geen (staats)waarborg hoort. Me dunkt dat het risicokarakter toch één van de basisbeginselen is van beleggen of professor Deloof moet me vorig jaar iets wijsgemaakt hebben. Daarenboven nog een hogere rechtsorde aanvallen om hun achterban te plezieren gaat er al helemaal niet in.

Daarbij hebben ze ook nog eens beslist om de Vlaamse formatie lam te leggen omdat het er naar uit ziet dat George Clooney van Vlaanderen zijn minister-president post dreigt te verliezen. Maar wat nog het ergste is, is…

View original post 120 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s