De Steve Stevaert Oneliner Award gaat deze week naar … Jean-Marie Dedecker

Mij interesseert het niet wat de mensen op hun hoofd zetten, maar wat erin zit” of “Alles wat goed is voor de mensen is socialistisch, daarom is het socialisme goed voor de mensen“. Allemaal oneliners uit de mond van Steve Stevaert. Ze werden weliswaar traag uitgesproken maar ze namen steeds minder dan 140 karakters in beslag.

Steve was kampioen in het verzamelen van mandaten maar in het Twitter tijdperk zou Steve een kampioen zijn in het verzamelen van twittertegels. De jongens van De Ideale Wereld zouden in Steve dé soulmate gevonden hebben om hun twittertegelwand te promoten. Of misschien hadden ze bij vier Steve wel als goedbetaalde adviseur binnengehaald om een aantal dagen per week zijn “Steve Stevaert Oneliner Award“, kortweg de Steve SOA, persoonlijk te komen uitreiken.

Ik had het gezicht van Steve willen zien wanneer Otto-Jan Ham cool aankondigde dat de Steve SOA deze week gaat naar … Jean-Marie Dedecker voor zijn “Onze water- gas- en elektriciteitsfacturen zijn verdoken belastingbrieven” oneliner in Knack. Steve en Jean-Marie konden nooit door één deur maar kunnen blijkbaar wel samen op één tegel. Is dat dan de ideale wereld?

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s