#WeAreFlanders

Vlaanderens nieuwe promotiefilm gaat in première (gelanceerd door Flanders Investment & Trade)

Waarom is het zo goed wonen, werken en zakendoen in Vlaanderen? En wat maakt van de regio zo’n betrouwbare investeringslocatie? ‘Invest in Flanders’ – de kersverse Vlaamse promotiefilm die zonet werd gelanceerd door Flanders Investment & Trade (FIT) – zoomt in op deze en tal van andere vragen, en deelt het antwoord met een wereldwijd publiek.

In amper 3 minuten ontrafelt de film het DNA van de Vlaming. Zo brengen de beelden een pakkend en emotioneel verhaal, dat je ongetwijfeld op het puntje van je stoel zal houden. De rode draad? Vlaanderen haalt alles uit de kast om zijn traditionele sterktes om te vormen tot innovatieve troeven voor de toekomst: de ideale plek voor buitenlandse investeerders.

Bekijk hier de nieuwe imagofilm van Vlaanderen.

Screen Shot 2018-05-09 at 00.48.25

Flanders’ new promotional film makes its grand debut (launched by Flanders Investment & Trade)

What makes Flanders a great place to live, work and do business? And why should Belgium’s northern region be on every company’s foreign investment radar? ‘Invest in Flanders’ – the region’s new promotional film launched by Flanders Investment & Trade (FIT) – answers these and other questions, and spreads the word around the world.

In just 3 minutes, the film unravels the DNA of Flanders and its people, and tells a compelling story that’s bound to have you on the edge of your seat. The main message? Flanders pulls out all the stops to turn its traditional strengths into innovative assets for the future – making it the perfect spot for foreign companies to set up or expand their businesses.

View Flanders’ new promotional film here.

Een gedachte over “#WeAreFlanders

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s