Bruno Segers is een onafhankelijke ondernemer die als managing partner van All Together operationele en niet-operationele mandaten uitvoert gebaseerd op een duidelijk omschreven governance, een optimaal alignment van alle stakeholders en een transparante reporting.

Vandaag is hij niet-uitvoerend voorzitter bij Flanders Investment & Trade (Brussel) en bestuurder bij privébedrijven zoals Anubex (Kontich) en Cullen International (Brussel). Als voorzitter van Villanella is hij één van de vele bezielers van DE Studio, een podium voor jong publiek en een centrum voor jong talent, de nieuwe bestemming van de voormalige Studio Herman Teirlinck in het hart van Antwerpen.

In 2013 was Bruno Segers investeerder en co-founder van de IrisPact startup die een duurzaam evenwicht -met respect voor de privacy van het individu- nastreefde op het internet. Na een jaar storytelling en prototyping ging dit lokale initiatief in 2014 over in het globale Respect Network project dat dezelfde #OYOD (Own Your Own Data) doelstellingen nastreeft.

In 2007 vervoegde Bruno Segers Real Software als COO, werd in februari 2008 benoemd tot CEO van Real en stond –samen met het Amerikaanse fonds Gores en de familie Colruyt- aan de wieg van het fusieproject tussen Real en Dolmen in het voorjaar van 2008. Onder zijn 5 jaar leiderschap werden niet alleen 40 miljoen euro schulden afgebouwd maar groeide RealDolmen uit tot marktleider in ICT dienstverlening met meer dan 1.600 specialisten in de Benelux en Frankrijk.

Gedurende de eerste 80 kwartalen van zijn ICT loopbaan oefende Bruno Segers verschillende lokale en internationale managementfuncties uit bij beursgenoteerde Amerikaanse technologie multinationals zoals Digital (nu HP), Oracle, Lotus (nu IBM) en Microsoft. Telkens in een omgeving van starters, fusies of overnames waar het belangrijk was met een divers team een strategie zo snel en efficient mogelijk om te zetten in een concreet actieplan.

Alvorens commerciële en operationele stappen te zetten in de ontluikende ICT sector startte Bruno Segers na zijn opleiding als electro-mechanisch ingenieur in meer traditionele functies bij Antwerpse bedrijven zoals Hessenatie Container Terminal (nu PSA), Interescaut (nu Engie) en Agfa-Gevaert.

Bruno is –als early adopter- aanwezig op Twitter, Facebook en LinkedIn en publiceert occasioneel via Bruno’s blogboek, een satirische en soms ernstige zakelijke blog waar open en directe communicatie “tell things as is” na 10 jaar het leitmotiv blijft.

Een laatste detail; Bruno woont nog steeds waar hij geboren is maar voelt zich door het vele reizen en het opereren in zeer diverse internationale omgevingen overal thuis.

Bruno bereiken? Zeer makkelijk. He is one call (+32479977930) or one mail (segers_bruno@hotmail.com) away.